Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Pyetje-Pëgjigje
 
1. Ezani dhe ikameti për femra
2.Si bëhët duaja e hatmes për një të vdekur?
3.Përse talkini thirret në emër të nënës?
4.A ka argumente për talkinin?
5.Ku qëndron besimi i atyre njerëze të cilët falen vetëm për xhuma dhe gjatë ramazanit?
6.Çfarë është buraku?
7.Kam frikë se mos jam nga banorët e zjarrit të Xhehenemit
8.Mos po e marr veten mësysh?
9.Sa i vlefshëm është ky namaz?
10.A më shkruhen gjynahe?
11.Kam dëshire të fal namaz istihare, por nuk e kam kuptuar mirë
12.A vlen durimi im nëse qaj shumë?
13.Mos e kam nga shejtani?
14.Si t’i bind që e kanë gabim?
15.A lejohet të bësh dua në sexhde në gjuhën shqipe?
16.Çfarë është derogimi (nes'hi) në Kuran?
17.A i lejohet femrës muslimane të heqë qimet e fytyrës?
18.A lejohet gënjeshtra dhe nëse po, kur?
19.A lejohet të lexohet Kuran duke qenë shtirë në shtrat?
20.Si të veproj?
21.A prishet abdesi nëse të shikon ndonjë mashkull pa mbulesë?
22.Si mund ta përmirësoj shpirtin dhe zemrën time?
23.Pse nuk janë të pëlqyera qelimet dhe mevludi në Islam?
24.A ekziston mundësia që ai të jetë prekur nga magjia?
25.Si duhet të veprojmë kur të detyrojnë të shërbesh alkool?
26.Çfarë krijese janë xhinët?
27.Qëllimi im ishte që ajo të bëhet muslimane
28.Çfarë dispozite ka në lidhje me shtesën gjatë dhënies së selamit apo kthimit të tij?
29.A ka gjynah një vajzë kur refuzon për martesë?
30.Si të veprojmë kur ejakulojmë në gjumë?
31.A lejohet femra të dalë me pantallona para grave?
32.Kur ka filluar agjërimi dhe kur është Dita e Bajramit?
33.A mund të fal kaza në të njejtin shembull?
34.A e ka parë Ademi (alejhi selam) të shkruar në derën e xhenetit fjalën: “La ilahe il Allah” ?
35.A lejohet ta ndalojë vet për ta propozuar një vajzë?
36.A i lejohet femrës të bëjë rukje?
37.A pranohet namazi në xhamitë dhe shtëpitë që janë blerë me kredi (kamat)?
38.Si të largohem nga masturbimi ?
39.A ka ndonjë të keqe këtu?
40.Ç’të bëj në këtë rast?
41.Pse nuk po mundem të falem e të mbulohem?
42.A kam te drejtë ta vras atë fasik?
43.A i lejohet muslimanit të rrahë gruan e vet
44.A është harram mendimi në donjë gjë të keqe ?


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free