Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me i Gjet Driver-at në Mënyrë Manuale
 

Qysh me i gjet driver-at e kompjuterit në mënyrë manuale?

1. Klikojmë me tastin e djathte të mausit (minit) mbi ikonen e My Computer dhe klikojme Propteries.

2. Pastaj klikojmë tek Hardware tab dhe klikojmë butonin Device Manager.

3. Pastaj ju hapet Device Manager dhe klikoni me tastin e dytë mbi driverin të cilin dëshironi ta gjeni dhe klikoni Propteries

4. Klikojmë Details tab dhe kopjojmë kodin (PCIVEN_14E4&DEV_167…..)

5. Shkojmë hapim ueb-faqen http://www.devid.info

6. Dhe tek “Enter Device Id” bëjmë paste kodin dhe klikojmë mbi butonin Search

7. Shkarkojmë driverin për sistemin operativ që përdorim

8. Pastaj shkojmë My Computer > Hardware > Device Manager > klikojmë me tastin e dytë mbi driverin dhe klikojmë Update Driver…

9. Selektojmë opcionin Yes, this time only dhe klikojmë butonin Next

10. Pastaj selektojmë opcionin Install from a list or specific (Advanced) dhe klikojmë Next

11. Driverin qe kemi shkarkuar është i futur n`WinRAR dhe ne bëjmë Extract Files..
12. Klikojmë butonin Browse dhe gjejmë lokacionin e folderit të driverit të ekstraktuar dhe klikojmë butonin Next


13. Presim disa sekonda deri sa të lokalizohen driverat dhe së fundi klikoni mbi butonin Finish dhe driveri është instaluar.Comments on this page:
Comment posted by muhamet( Meettiishqiptar.eu ), 03/16/2013 at 8:23pm (UTC):
pershendetje si po kaloni kam nje problem me driverat e zerit kisha pas deshir te me ndimoni nese ka mundesi te me tregoni flm per mirkuptimAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 8 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free