Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me Nda Hapesiren e Diskut ne Windows 7?
 

Ndarja e diskut ne dy apo me shume pjese eshte e rendesishme per disa arsye. Disa prej perdoruesve te kompjuterit e bejne kete ne menyre qe dokumentet ti mbajne ne nje pjese te diskut, ndersa programet ne pjesen tjeter. Disa te tjere e ndajne diskun per instalimin e nje sistemi operativ te dyte.

Shkoni te Start -> klikoni me tastin e djathte ne My Computer -> Manage

the image
Hapet dritarja Computer Management
the image
Klikoni Storage ne pjesen Disk Management
the image
Caktoni diskun qe deshironi ta ndani
the image
Klikoni me tastin e djathte dhe zgjedhni Shrink Volume
the image
Tani duhet te caktoni madhesine per diskun e tanishem, dhe pjesa e mbetur do te jete per diskun e ri.
the image
Pasi qe eshte ndare nje pjese e diskut, klikoni me tastin e djathte mbi te dhe zgjedhni New Simple Volume
the image
Caktoni formatin e diskut (NTFS ose FAT) dhe zgjedhni nje shkronje per diskun e ri te krijuar
the image

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 8 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free