Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Shiko diten kur ke lindur
 

Shiko se qfarë dite ka qenë kur ke lindur ti?

 

 

 

Muaji:
Data:
Viti:

 


 Shembull
11-1-1970
E Diele
Rregulluar nga erandi-muslim.de.tl
Kur ke lindur ti ka qene:

Comments on this page:
Comment posted by qamil bellau( qamil_bellauhomail.com ), 05/23/2013 at 3:39pm (UTC):
shume e sakte.Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free