Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me e Nderru RAM Memorien e Laptop-it?
 

Kjo guide do te ju tregoj se si ta nderroni RAM memorien e laptopit tuaj. RAM memoriet jane jo aq te shtrejta, dhe menyre e lehte per te e shpejtuar laptopin tuaj.

Para se te filloni, laptopi duhet te jete i fikur, duhet te largoni cdo gje qe eshte e lidhur me laptop(USB e te tilla), si dhe te largoni mbushesin apo adapterin nga laptopi.

Kthejeni laptopin mrapsht ne nje siperfaqe te rrafshet

Largojeni baterine e laptopit

Largoni 3 vidat ne te cilen gjendet RAM memoria

Largojeni kapakun

Largojeni modulin ekzistues. Shtypini mbajteset ne te dyja anet keshtu qe mdouli largohet.

Kapeni memorien si ne foto dhe me kujdes largojeni

Vendoseni RAM-in e ri

Pasi ta perfundoni te gjithen, ritkheni gjithcka ne gjendjen e meparshme. Ri-vendoseni kapakun, baterine, USB, adapterin dhe gjithcka keni patur dhe ndizeni laptopin.


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free