Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me i Shfrytezu te Gjitha Berthamat e Procesorit ne Windows 7?
 

Shumica e lojerave dhe programeve te renda kerkojne kapacitet te madh te procesorit, pra fuqine e procesoreve shumeberthamesh. Ne disa raste Windowsi nuk i aktivizon te gjitha berthamat, ose i aktivizon te gjitha por jo ne kapacitetin maksimal te punes se tyre.Per ti shfrytezuar te gjitha berthamat e procesorit, duhet e veproni si ne vijim.

Shkoni ne menyne  Start dhe ne search box shkruani  msconfig.exe. Klikoni opcionin Run the program as Administrator.

msconfig.exe

Klikoni tabin Boot dhe zgjedhni Advanced Options.

Boot - Advanced Options

Vendosni tik ne Number of processors. Zgjedhni numrin e berthamave qe deshironi ti keni gjithmone aktive dhe klikoni Ok.

Number of Processors

Klikoni Restart per te ruajtur ndryshimet.

Restart

 

Comments on this page:
Comment posted by dashnim( dashnim.latifihotmail.com ), 01/09/2014 at 9:43pm (UTC):
pershendetje deshta tju pyes pse po ma qet vetem nje procesor qe e kam,kurse para disa dite e kom pa qe ma ka qit qe i kam 4 perndyshe un e kam llaptop i5 ju lutem me sqaroniAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free