Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me I Ndreq Piksellat e Prishur ne Ekran?
 

Pixelat jane pika te vogla te shumta ne ekran te cilat se bashku formojne nje imazh. Ne ekranet CRT, LCD, LED, ose plasma, pixelat nuk jane statit, ato shfaqin imazhe te levizshme te cilat ndryshojne, keshtu qe pixelat duhet te ndryshojne ngjyren e tyre. Per te arritur kete, cdo pixel eshte i ndare ne tre nen-pixela, psh. kuq, gjelber, dhe kalter. Secili nen-pixel kontrollohet nga nje transistor i cili mund te jete i kucyr apo i c’kycur.  Nje pixel i prishur nuk e shfaq ngjyren te cilen duhet ta shfaq ne momentin e caktuar. Pixeli ka mbetur me nje ngjyre te caktuar dhe nuk e ndryshon, ose nuk shfaq asnje ngjyre dhe paraqet ‘pixel te vdekur’.Per rregullimin e pixelave te prishur apo te vdekur ju rekomandojme programin pa pagese UDPixel te cilin mund ta shkarkoni nga ketu: http://udpix.free.fr/index.php?p=dl

Programi kerkon qe ta keni te instaluar me pare .NET Framework 2 te cilin mund ta shkarkoni ketu: http://udpix.free.fr/index.php?p=dl

Qysh Me I Ndreq Piksellat e Prishur ne Ekran?

Me opcionin dead pixel locator ne anen e majte mund te kerkoni per pixelat e vdekur. Pasi qe ta lokalizoni ndonje pixel qe nuk punon, shkoni ne pjesen e djathte te programit, klikoni Start dhe bartni dritaren e shfaqur neper tere ekran duke e levizur per ti riparuar pixelat e prishur.

Comments on this page:
Comment posted by eraldi( ), 05/11/2013 at 10:33am (UTC):
o shoku po hiqja te pakten kte ndalimin e kopjimit,se nuk e kopjojm dot linkunAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free