Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me Formatizu Kompjuterin ne Windows XP?
 
 
 

Kur del ne kompjuterin tend si ne foton me poshte, klikon ne ENTER per me vazhdu procedura e instalimit te Windowsit.

Kur del si ne foto ti klikon ne F8 per me pranuar licensen nga microsofti

Kur del ne kompjuter tondin si ne foton me lart atehere ketu ti vendos cfar deshiron te besh..
A deshiron te besh formatimin e PC apo do te besh particion.

Kur del ne kompjuter tondin si ne foton me lart atehere ti vendos cilin formatim don me marr FAT32 apo NTFS

Une preferoj NTFS ata qe eshte i pari ( Quick ).

Pershkak se formatimi kryhet me shpejt s’ke nevoj te presisht aty 1 ore deri sa te formaton kadal dale.

Kur del si ne foto atehere kompjuteri e formaton hardiskun tond.

Tash kopjohen filet kryesore qe duhen per me vazhdu instalimi i Windowsit XP.

Tash mbrenda do sekondave kompjuteri vet Ristartohet.

Start faqja e Windows XP para finales se instalimit.

Edhe pse nuk jan gjithe driverat, Windowsi prap se prap do instalohet, dhe do i vendoje ato drivera qe i nevojiten PC tende.

Pasi te kontrollohen gjithe pjeset e montuara ne PC, do filloje te instalohen gjithe drivet qe ndodhen ne CD dhe do kopjohen ne PC.

Koha aty tregon perafersisht edhe sa minuta kan mbet deri ne fund te instalimit

Kjo kohe ndryshon sipas kompjuterit, kompjuterat e vjeter more me shume kohe me e instalu kurse kompjuterat e ri instalohet pak ma shpejt windowsi xp.

Comments on this page:
Comment posted by Lorik( lori-47msn.com ), 05/14/2013 at 9:06am (UTC):
;) qata te paren ku me hi per me dal qaja e para

Comment posted by aferdita( afraargetohu.co, ), 04/26/2013 at 11:45am (UTC):
spo em bon per sme instalimAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free