Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me Resetu Passwordin e Harruar te Windowsit?
 

Ekziston nje menyre shume e lehte per ta resetuar passwordin e Windowsit ne kompjuterin tuaj ne rast se e keni harruar ate. Per ta bere kete duhet ta keni nje CD te Windowsit.

Vendosni CD-ne e Windowsit ne kompjuterin tuaj, dhe me pas startoni nga CD-ja. Me pas klikoni opcionin “Repair your computer”.

Me pas zgjedhni opcionin Command Prompt
Se pari duhet te shkruani kete komand per te krijuar nje backup te fajllit origjinal:

copy c:windowssystem32sethc.exe c:

Me pas shkruani komanden:

copy c:windowssystem32cmd.exe c:windowssystem32sethc.exe

Me pas ristartoni kompjuterin tuaj.
Pasi te shfaqet login screen, shtypni 5 here tastin Shift dhe do te ju shfaqet Command Prompt.
Per ta resetuar passwordin thjeshte shkruani kodin e meposhtem por ne vend te userit qe e kemi shkruar ne ju do te shkruani te dhenat tuaja:

net user qyshme PasswordiIRi

 

Tani do te mund te kyqeni me passwordin tuaj te ri.

 

Comments on this page:
Comment posted by Davidbaf( 9s2njtqxzj6mail.ru ), 08/10/2017 at 1:17am (UTC):
high web site http://www.mkkandclinchjj.co/submap578.xmlAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free