Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me Ndryshu Tekstin e Butonit Start ne XP?
 

Windows XP eshte sistem operativ stabil edhe pas ndryshimeve qe behen ne te. Nje editim interesant eshte ndryshimi i tekstit te shkruar ne butonin Start.

Se pari hapeni fajllin explorer.exe i cili gjendet ketu: C:WINDOWSexplorer.exe . Do te shihni nje liste me foldera me numra ne anen e majte te dritares “String Table”. Ne po kerkojme folderin me emrin folder 37 me nendireksion 1033. Ne ate fajll jane disa rreshta tekst – ne duhet ta ndryshojme pjesen ku shkruan “start” . Ne vend te fjales start mund te shkruani emrin tuaj ose qfare te doni, po jo me shume se 20 karaktere. Mos ndryshoni pjeset e tjera te tekstit.

Pasi keni ndryshuar tekstin, klikoni “File,” “Save As,” dhe ruajeni si explorerhacked.exe
Me pas klikoni “Start,” “Run,” dhe shkruani “regedit”.  Pasi te hapet Registry Editor shkoni te: HKEY_LOCAL_MACHINE,SOFTWARE,Microsoft,Windows NT,CurrentVersion, dhe WinLogon. Ne kete lokacion gjeni fajllin “Shell” dhe klikoni me tastin e djathte mbi te. Zgjedhni opcionin “Modify.” Shkruani  ExplorerHacked.exe.
Mbylleni dritaren e Registry Editor dhe do te shihni qe ne vend te Start do te jete i shkruar teskti qe e keni caktuar ju.

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 8 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free