Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si mi Ndalu Mesazhet ‘Restart Now’ Pas Instalimit te Update-ave?
 

Pas instalimit automatik te update-ave ne sistemin operativ Windows zakonisht shfaqet nje dialog i cili ju pyet se a deshironi ta ristartoni kompjuterin menjehere apo me vone. Nese zgjedhni qe ta ristartoni me vone, atehere ky mesazh do te shfaqet shume shpesh dhe mund te jete i merzitshem.

Per ta larguar kete mesazh, se pari duhet ta hapni Notepadin (Start > Run > shkruani “Notepad” > klikoni OK)

Ne dritaren e Notepadit shkruani: net stop wuauserv

the image
Klikoni File -> Save As… dhe ruajeni ne formatin .bat
the image
Me pas kur te shfaqet mesazhi per ristartim, vetem hapeni fajllin e krijuar dhe mesazhi nuk do te shfaqet me.
the image

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 6 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free