Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si me kriju nje rrjet Wireless?
 

Perdoruesit jane gati qe te lidhen me wireless rrjetet e tyre duke perdorur adapterat e rrjetit. Shumica e kompjutereve laptopeve vijne me adaptere te rrjetit te instaluara. Nese kompjuteri juaj nuk ka nje, perdoreni nje USB adapter te rrjetit. Udhezimet per te ditur me shume qe ta instaloni rrjetin tuaj mund ti gjeni ne Control Panel.


Hapat:

1. Klikoni ne butonin Start

2. Shkoni ne “Control Panel” dhe klikoni “System Security.”

3. Klikoni tek “System” Dhe kliko “Device Manager”

4. Klikim i dyfishte ne “Network adapters” ne “Device Manager” kerkoni per wireless adapter. Kerkoni detajisht per lidhjet qe i kane te kycura rrjetet ne emrat e tyre.

5. Perdoreni aplikacionin ose diskun i cili vjen me adapterin. Ne disa raste systemi nuk do te jete i gatshem qe ta vereje rrjetin tuaj. Por ju mund ti gjeni driver’at edhe online.

Comments on this page:
Comment posted by:09/22/2013 at 11:01am (UTC)
sloshi
sloshi
Offline

Bravo Hallall tkoftAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free