Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si me vendis logo dhe informat ne system properties ?
 

E gjejm njo logo te vogel, dhe e ruajm me emrin “oemlogo.bmp” – pa thojza.
Pastaj shkojme > my computer> local disk :C >Windows >System 32> dhe e vendosim foton me emrin oemlogo.bmp aty
pastaj e hapim notepadin dhe e qesim kete pjese te kodit:

[General]
Manufacturer=qysh.me computers
Model=performancat

[Support Information]
Line1=Systemi Qysh.me
Line2=Vizito ~> www.qysh.me
Line3=www.youtube.com/erandi1993
pastaj e ruajm me oeminfo.ini , e ruajm ne :C/Windows/system32.

Dhe ja perfundimi :


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 8 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free