Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si Me i Ndalu Programet qe Hapen ne Startup?
 

Sa me shume programe qe instaloni ne kompjuter, mund te ju duket qe kompjuteri merr me shume kohe per te startuar me Windows. Shume programe vendosen automatikisht ne listen ‘startup’ dhe startojne menjehere me ndezjen e kompjuterit.Per disa programe si antiviruset dhe firewallet eshte mire te startojne menjehere me startimin e kompjuterit. Por disa te tjere mund te jene duke punuar ne prapavije pa nevoje. Per ti larguar keto programe klikoni Start -> Run dhe shkruani komanden msconfig.exe

01_starting_msconfig

Shkoni te tabi Startup, dhe caktoni programet te cilat duhet te startojne me startimin e windowsit.

02_turning_off_startup_programs

Pasi te klikoni OK do te ju shfaqet dialogu per ristartimin e kompjuterit. Ndryshimet do te kene efekt pasi ta ristartoni kompjuterin, qofte nese e beni menjehere apo dikur me vone nuk ka rendesi.

03_restart_dialog


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free