Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Sa i vlefshëm është ky namaz?
 

Pyetja:

Gjatë faljes së namazit më ikën mendja. Sa i vlefshëm është ky namaz?

Përgjigja:

Falenderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshim mbi të dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen, shokët dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

   Problemi, për të cilin shqetësohesh, është një dukuri mjaft e përhapur te shumë muslimanë. Kjo vjen nga shkaku se shejtani i shton ngacmimet e tij deri në atë gradë, saqë njeriu mund të mos mbajë mend se çfarë ka thënë gjatë namazit. Dije se çështja e të përqëndruarit në namaz  është një gjë e ndërlidhur me zemrën e që manifestohet në trupin tonë dhe atë e arrin njeriu që është i sinqertë në veten e tij. Të përqëndruarit në namaz dhe të kesh frikërespekt gjatë faljes, është një gjë që kërkohet vendosmëri dhe mund i madh. Një nga lutjet që i bënte Profetit (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshim mbi të) ishte edhe kjo: “ O Zoti im! Kërkoj mbrojtje te Ti nga zemra që nuk ka frikërespekt…” (Transmeton Tirmidhiu )

Alaudin Abazi


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free