Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Si të veprojmë kur ejakulojmë në gjumë?
 

Pyetja:

Si duhet vepruar kur je në gjumë dhe ejakulon (bëhesh xhunub) duke qenë në të njëjtën kohë agjërues?

Përgjigja:

Nëse muslimani është duke agjëruar dhe gjatë gjumit ejakulon (bëhet xhunub), atëherë nga ai kërkohet vetëm të pastrohet (gusuli), kurse sa i përket agjërimit, nuk prishet, për shkak se kjo nuk është me dëshirën dhe vetëdijen e tij, për dallim nëse kjo ndodhë me ndonjë formë tjetër.

Alaudin Abazi


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 8 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free