Kontakt

Chat dhe argetim të këndshëm në .::www.muslim-pc.page.tl::. Për verejtje apo ankesa na kontaktoni ne email address ose ne website


Kërko ne youtube


   
   
  Përse talkini thirret në emër të nënës?
 

Pyetja:

Pejgamberi s.a.v.s. thotë: "Vendosuni fëmijëve tuaj emra të mirë, sepse në Ditën e Gjykimit do të thirreni me emrat tuaj dhe të baballarëve tuaj."
Ndërsa talkini thirret në emër të nënës.

Përgjigje:

Për çështjen e telkinit kemi folur më sipër për qëndrimin e Islamit ndaj tij. E sa i përket thirrjes që bëhët në emër të nënës është gabim, për arsye se njeriu duhet të thirret në emër të tij dhe të babit të tij, ashtu siç vërteton hadithi i përmendur.


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your Message:

 
  Sot pati 7 visitors-->Flm qe po na vizitoni

 
 

Powered By: muslim-pc, © Copyright 2012

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free